Juridisch advies

Meesterlijk juridisch advies!

Voor wie?

Ik ben er voor particulieren, (agrarisch) ondernemers en de overheid.

Een (juridisch) advies nodig? Bemiddeling in een conflictsituatie? Of wilt u een (juridisch) document laten vertalen, opstellen of schrijven?  Ik ben er voor u!

Wat kan ik voor u doen?

Deze Meester in de Rechten kijkt met u mee en adviseert in mogelijkheden en te ondernemen stappen.

Met kennis en ervaring op het gebied van :

  • personen- & familierecht
  • arbeidsrecht & bemiddeling bij arbeidsconflict
  • ondernemingsrecht
  • vastgoedrecht & huurrecht
  • bestuursrecht

Geschillen en procedures kunnen worden voorkomen door de juiste informatie te verstrekken en vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van een koopovereenkomst, arbeidsovereenkomst of aanvraag omgevingsvergunning. Wat zijn uw rechten en uw plichten en hoe zorgt u er voor dat u ze kunt behouden of behalen?

Ik zal een aantal ‘praktijk’ voorbeelden geven:

  • ZZP’er en een eerste opdracht binnen gehaald? Heeft u al eens nagedacht over de Algemene Voorwaarden en de bepalingen die u wilt opnemen in een overeenkomst van opdracht tot dienstverlening?
  • Een andere baan of ontslagen? In een vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst ontslag) is omschreven of u recht heeft op een WW-uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding etc. Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Kijk dan goed of deze correct is, zo niet doe dan een tegenvoorstel.
  • Een omgevingsvergunning aanvragen of bezwaar maken? In uw woon- en leefomgeving veranderen dingen. Als particulier of ondernemer moet u bij wijzigingen in een aantal gevallen bij de gemeente een omgevingsvergunning aanvragen, daarnaast kun u bezwaar maken op het moment dat u belanghebbende bent.

Toch in een juridische procedure of een conflict beland in werk of privé leven? Hoe gaat u er dan mee om en wat kun u er mee doen? Ga actief opzoek naar een oplossing en wacht niet tot het te laat is!

Ik help u bij het vinden en creëren van een oplossing door het geven van advies en/of bemiddeling tussen partijen.

Wilt u met een gerust hart zaken doen? Een contract opstellen of laten controleren?
Voor Meesterlijk juridisch advies en bemiddeling bel 06 – 107 534 91 of mail naar simone@lilar.nl