Juridisch advies

Meesterlijk juridisch advies!

Voor wie?

Ik ben er voor particulieren, (agrarisch) ondernemers en de overheid.

Een (juridisch) advies nodig? Bemiddeling in een conflictsituatie? Of wil je een (juridisch) document laten vertalen, opstellen of schrijven?  Ik ben er voor je!

Wat kan ik voor je doen?

Deze Meester in de Rechten kijkt met je mee en adviseert in mogelijkheden en te ondernemen stappen.

Met kennis en ervaring op het gebied van :

  • personen- en familierecht
  • arbeidsrecht
  • ondernemingsrecht
  • agrarisch recht
  • vastgoedrecht en huurrecht
  • bestuursrecht

Geschillen en procedures kunnen worden voorkomen door de juiste informatie te verstrekken en vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van een koopovereenkomst, arbeidsovereenkomst of aanvraag omgevingsvergunning. Wat zijn je rechten en je plichten en hoe zorg je er voor dat je ze kunt behouden of behalen?

Ik zal je een aantal ‘praktijk’ voorbeelden geven:

  • ZZP’er en een eerste opdracht binnen gehaald? Heb jij al eens nagedacht over je Algemene Voorwaarden en de bepalingen die je wilt opnemen in een overeenkomst van opdracht tot dienstverlening?
  • Een andere baan of ontslagen? In een vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst ontslag) is omschreven of je recht hebt op een WW-uitkering, de hoogte van de ontslagvergoeding etc. Heb je een vaststellingsovereenkomst ontvangen van je werkgever? Kijk dan goed of deze correct is, zo niet doe dan een tegenvoorstel.
  • Een omgevingsvergunning aanvragen of bezwaar maken? In je woon- en leefomgeving veranderen dingen. Als particulier of ondernemer moet je bij wijzigingen in een aantal gevallen bij de gemeente een omgevingsvergunning aanvragen, daarnaast kun je bezwaar maken op het moment dat je belanghebbende bent.

Toch in een juridische procedure of een conflict beland in werk of privé leven? Hoe ga je er dan mee om en wat kun je er mee doen? Ga actief opzoek naar een oplossing en wacht niet tot het te laat is!

Ik help je bij het vinden en creëren van een oplossing door het geven van advies en/of bemiddeling tussen partijen.

Wil je met een gerust hart zaken doen? Een contract opstellen of laten controleren?
Voor Meesterlijk juridisch advies en bemiddeling bel 06 – 107 534 91 of mail naar simone@lilar.nl