Simone Hornstra Vastgoedstyliste

VASTGOEDSTYLING EN -FOTOGRAFIE

Voor meer informatie:
simone@lilar.nl
mobiel: 06 107 53 491

Simone Hornstra Vastgoedstyliste

VASTGOEDSTYLING EN -FOTOGRAFIE

Voor meer informatie:
simone@lilar.nl
mobiel: 06 107 53 491

Simone Hornstra Vastgoedstyliste

VASTGOEDSTYLING EN -FOTOGRAFIE

Voor meer informatie:
simone@lilar.nl
mobiel: 06 107 53 491

‘Je woning verkoopklaar met een kleine investering’

Bij het begeleiden van aan- en verkoopprojecten ervaar ik dat klanten het belang van foto’s en een juist gestileerde woning - door unieke elementen en ruimte te benadrukken -onderschatten. Dat is jammer, want de eerste indruk is essentieel: potentiële kopers speuren het internet af en bekijken foto’s van meerdere woningen. Het is dus belangrijk dat je foto’s onderscheidend zijn en uitnodigen tot het bezichtigen van je woning. Geen kijkers geen koop. De bezichtiging moet vervolgens aansluiten bij de verwachting van koper.

Als gecertificeerd vastgoedstyliste adviseer ik je graag wat je met je woning kunt doen qua indeling, kleur en inrichting. Ik werk volgens de hands-on methode van House of KIKI, ik ga meteen voor je aan de slag en geef je praktische (opruim)tips. Dat hoeft niet altijd duur te zijn. Soms is een kleine aanpassing in het interieur al voldoende om de woning een heel andere uitstraling te geven. Met duidelijke foto’s en de juiste styling verkoop je de woning sneller én tegen de prijs die je woning waard is. Voor verkoop en verhuur van leegstaand vastgoed of modelwoningen kun je ook gebruik maken van een complete inrichting en meubelverhuur.

Hands-on aanpak

Tijdens de gratis intake kijken we samen naar de unieke elementen van de woning. Een ruime keuken, open haard, robuuste houten vloer, openslaande deuren naar de tuin of de mooie, authentieke elementen. Na akkoord op de opdracht ga ik direct actief aan de slag met de restyling. De woning wordt zo licht, ruim en sfeervol mogelijk gepresenteerd, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van je eigen meubels en accessoires; door ermee te schuiven, maar soms haal ik meubels en (persoonlijke) accessoires weg. Om de styling te perfectioneren kun je ook gebruik maken van een ‘basis restyling accessoirepakket’ of een ‘complete restyling’ waarbij ik nieuwe accessoires toevoeg waar nodig.

Voor een optimale presentatie van je woning kan ik een fotoreportage verzorgen met minimaal 24 foto’s. Deze foto’s zijn direct te gebruiken zijn door jou of de makelaar. Ter afsluiting ontvang je een checklist met tips voor de toekomstige bezichtiging. Wil je hulp bij de bezichtiging dan ben ik op uurbasis beschikbaar voor de laatste puntjes op de i voorafgaande aan en tijdens een bezichtiging.

Lilar vastgoedstyling is lid van CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Ik ben gecertificeerd bij House of KIKI en maak gebruik van de hands-on methode.