Hi! Ik ben Simone Hornstra, jurist & mediator

.. en ik help jou bij het voorkomen en oplossen geschillen

Met de pumps in de modder, dat is hoe je mij kunt omschrijven. Kennis, ervaring en een professionele houding als jurist gecombineerd met de no-nonsens mentaliteit en klare taal van het platteland.

Simone Hornstra Lilar jurist mediator

Ik wilde voor mensen opkomen en ruzies voorkomen..

Ik behaalde in 2010 mijn titel ‘meester in de rechten’ na het afronden van mijn masterstudie rechtsgeleerdheid. Eerlijk is eerlijk… het was hard werken! Al van jongs af aan wilde ik iets doen aan rechtsongelijkheid, voor mensen opkomen en ruzies voorkomen. Mijn studie rechten was dan ook een bewuste en snel gemaakte keuze.

Juridisch adviesbureau Lilar

In 2011 startte ik mijn adviesbureau LILAR – Life is like a rodeo..

Tijdens een avond dat ik de slaap niet kon vatten en aan het zappen was kwam ik terecht bij een interview met een Cowboy uit Texas.

Hij sprak over een levensles en die ene zin ben ik sinds die nacht niet meer vergeten: Life is like a rodeo; when you fall off that horse you get back up. Try again, you’re not a quitter! Don’t be afraid, ride and make it to the bell.”

Zo beschreef hij het leven als een rodeo. Vooruit gaan, vallen, terug in dat zadel, opnieuw proberen.. en doorgaan tot het einde! Vier je succes en herhaal het proces.

Met de pumps in de modder, dat is hoe je mij kunt omschrijven. Kennis, ervaring en een professionele houding als jurist gecombineerd met de no-nonsens mentaliteit en klare taal van het platteland.

Met mijn juridisch adviesbureau LILAR help ik je weer in het zadel te komen..

.. en jouw doel te bereiken. Door naar je te luisteren en te adviseren welke stappen je kunt en moet nemen.

Ik geef je tips om te voorkomen dat je valt of in een ongemakkelijke situatie terecht komt. Als het nodig is volgt een bemiddelingstraject of start de juridische procedure, met een persoonlijke aanpak waar het kan en een zakelijke aanpak als het moet.

Woning kopen juridisch advies

Naast mijn jarenlange ervaring en specialisaties, blijf ik mij ontwikkelen

Om bemiddelingstrajecten/mediations op een juiste manier te begeleiden heb ik de opleiding gevolgd tot gecertificeerd registermediator en heb mij daarnaast gespecialiseerd in ‘Arbeidsmediation in het kader van re-integratie of herstel van de arbeidsrelatie’.

Sinds de oprichting van mijn adviesbureau LILAR heb ik als jurist en vastgoedadviseur veel aan- en verkoopprocessen begeleid. Tijdens deze aan- en verkopen merkte ik dat mensen het belang van een juist gestyleerde woning onderschatten. Dat was het moment om meer te doen met mijn creativiteit én interesse voor interieur en styling met een opleiding tot Vastgoedstylist en Verkoopcoach bij House of KIKI.

Het opdoen van kennis en ervaring, de groei van mijn onderneming en de ontwikkeling van mijzelf als ondernemer het had en heeft te maken met vallen, opstaan en doorgaan tot het doel bereikt is, tot de bel gaat en je het succes kunt vieren.. it’s like a rodeo!

 

Meer weten over mijn werkwijze en drijfveren? Lees dan mijn artikel in magazine InWesterveld

 

Heb jij hulp nodig of wil je met een gerust hart zaken doen?

Laat je gegevens achter dan stuur ik je meer informatie over betrouwbaar en betaalbaar juridisch advies.

Gelijk een geschil of overeenkomst aan mij voorleggen? Plan direct een videocall in (€45,- voor 30 minuten).