Vastgoedstyling

Een koper krijgt de eerste indruk van een woning al tijdens het zoeken op verkoopsites. Het is belangrijk uw woning zo goed mogelijk te presenteren op de woningmarkt. Wat maakt deze woning uniek? Wat zal de toekomstige kopers over de streep trekken om deze woning te bezichtigen? De eerste indruk is erg belangrijk!

Lilar vastgoedstyling maakt uw woning verkoopklaar met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs!

We starten met een GRATIS intake gesprek bij u thuis. We kijken naar de unieke elementen van de woning. Deze elementen breng ik zo goed mogelijk in beeld. Denk hierbij aan een ruime keuken, open haard, openslaande deuren naar de tuin of een robuuste houten vloer.

Daarna ga ik aan de slag met het restylen van de woning. Hierbij zorg ik er voor dat de woning zo licht, ruim en sfeervol mogelijk gepresenteerd wordt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de meubels en accessoires die aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om de styling te perfectioneren met een accessoirepakket.

Het (re)stylen van een woning neemt slechts 1 tot 2 dagen in beslag. Voor verkopen van een ingerichte woning zijn 3 pakketten samengesteld:  het pakket ‘basis restyling eigen accessoires’, een ‘basis restyling accessoires pakket’ of ‘complete restyling’.

Voor verkoop en verhuur van leegstaand vastgoed of modelwoningen kan gebruik worden gemaakt van meubelverhuur.

Als stylist gebruik ik de hands-on methode van House of KIKI, dus ga na het verkrijgen van de opdracht direct actief aan de slag voor een snel en doelgericht resultaat. Hierbij schuiven we soms met meubels, halen we (persoonlijke) accessoires weg en voegen waar nodig accessoires toe.

U kunt de opdracht afsluiten door een fotoreportage. Hierbij worden minimaal 24 foto’s gemaakt die zorgen voor een optimale presentatie van uw woning en zijn direct te gebruiken door u of door de makelaar.

Ter afsluiting krijgt u een checklist met tips voor de toekomstige bezichtiging. Hulp nodig bij een bezichtiging? Ook dat is mogelijk!  Ik ben op uurbasis nog beschikbaar voor de laatste puntjes op de ‘i’ voorafgaande aan een bezichtiging.

Meer informatie over pakketten en prijzen? U kunt bellen naar tel. 06-10753491 of mailen naar simone@lilar.nl

Lilar vastgoedstyling is  lid van CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten) en gecertificeerd bij House of KIKI.